Brug denne ekslusive rabatkode på dit første køb: upgrade20

Car Upgrade

Monteringsservice af multimedia upgrade til din bil

Bestil montering her

Opgrader din køreoplevelse med vores professionelle installation af multimedie skærme, CarPlay og bakkameraer til din bil.

Professionelle installation af multimedie skærme, carplay og bakkameraer til din bil. 

Opgrader din køreoplevelse med vores professionelle installation af multimedie skærme, carplay og bakkameraer til din bil. Med vores ekspertise og præcision sikrer vi, at din køretid bliver mere behagelig og sikker. Lad os installere den nyeste teknologi i din bil, så du kan nyde forbedret underholdning og øget sikkerhed på vejen.

 

Nemt enkelt og bekvemt installation på din adresse

Vores installationsproces er enkel og problemfri. Først kontakter du os for at planlægge et tidspunkt, der passer dig bedst. Vores dygtige teknikere kommer derefter ud til din placering, uanset om det er hjemme eller på arbejdet. De vil omhyggeligt installere og tilpasse multimedieskærmen, carplay eller bakkameraet til din bil, sikre, at alt fungerer perfekt, og give dig en demonstration af den nye funktion. Med vores mobile service behøver du ikke bekymre dig om at skulle transportere din bil til en workshop. Vi kommer til dig, så du kan nyde den forbedrede funktionalitet med lethed og bekvemmelighed.